Alex Kft

A minőségi mezőgazdasági és ipari szállítószalagok magyar gyártója.

T-206-2 típusú kétrészes mobil garat

A T-206-2 forgatható röpítő egységgel ellátott mobil garat.

Azon túl, hogy szemes termények fogadására alkalmas szállítójárműről, lehetővé teszi a termény közvetlen magtári betárolását is. A ferde felhordórész végén található röpítő egység jobbra-balra forgatható és ennek megfelelően a halmozandó terményt mindkét irányban teríti. A garat egyrészes kivitelű, ami azt jelenti, hogy a garatrészben és a ferde felhordórészben egy heveder fut, így a terményszóródás elkerülhető.

Három vászonbetétes, 60 mm magas hullámszegéllyel ellátott PVC hevederrel és gyors járatú dobmotorral rendelhető, 6.5 és 9.5m hosszú garatrésszel. A garat feladási magassága 650 mm, leadási magassága 3000 mm, tömege 1500 kg. Három fokozatban állítható oldalfalának segítségével megkönnyíthetőek a rakodási munkálatok. Mobil kivitele gyors áttelepítést tesz lehetővé telephelyen belül a magtárak között.

A hullámszegélyes hevederkialakítás és a 3,15 m/s hevedersebesség együttesen termelékenységnövekedést eredményez, így ez a típusú mobil garat 80-100 t/h termelékenységre képes terménytípustól függően.

Letölthető prospektus